Others
BIZZARE BRAIN TEASERES

HELLO EVERY BODY...
THIS IS THE CORRECT PLACE TO COME TO, BECAUSE THIS IS A PLACE WHERE YOU CAN TEST AND SEE IF YOUR BRAIN IS SMART ENOUGH TO ANSWER THESE QUESTIONS.......
OH, AND PLEASE DON'T SCROLL TOO FAST.
THESE ARE SOME FANTASTIC QUIZZES TO SEE REALLY QUICKLY.
NOT TO QUICK THOUGH CAUSE YOU MIGHT MISS ON SOMETHING!!!
(DON'T SCROLL TO FAST)

1.Scientists have proven that one side of a cat has more hair. Which side is it?

ANSWER: The outside.

2. A man walked all day long but only moved 2 feet. How is this possible?

ANSWER: That was all he had.

3. What can you keep but cannot share and once you share it, you can't keep it anymore?

ANSWER: A secret.

4. What moves forwards and backwards but has no legs, it cannot talk, it cannot walk, it doesn't slither or crawl across the floor either. It comes in different shapes, sizes and colours. What is it?

ANSWER: A door.

5.You are in a bathroom with stone walls and no windows. You start to run a bath when the handles come off and there is no way of turning the tap off. You can't escape because the door is locked and there are no windows. The room will flood and you will drown. How can you save yourself?

ANSWER: Pull the plug in the tub.

6.You leave home and go to your right. You reach a corner and turn left. You reach another corner and turn left again. You reach another corner and turn left again and go home. When you get there, there is a person with a mask there waiting for you. What's happening?

ANSWER: You are playing baseball.

7.Three girls are taking a bull to the zoo when their car brakes down. They motion for a guy to pull over. They ask to use his phone to call the zoo. He agrees, but says it would cost them $1 for every word. They only had $1 dollar. They paid the man and five minutes later the zoo was there. What was the one word used?

ANSWER: Comfortable- com(come) for(for) ta(the) ble(bull)

8.This is an unusual paragraph. I'm curious how quickly you can find out what is so unusual about it. It looks so plain you would think nothing was wrong with it. In fact, nothing is wrong with it! It is unusual though. Study it, and think about it, but you still may not find anything odd. But if you work at it a bit, you might find out.

ANSWER: The letter E, the most common letter in the English language is missing from the entire paragraph!

9.One fine day in the middle of the night
Two dead men got up to fight
Back to back they faced each other
Drew their swords and shot each other!
What is wrong with this?

ANSWER: Day to night, dead men cannot fight, back to back how could they face each other, swords don't shoot.

10.What is the only word in the English language that has 6 letters, all in alphabetical order?

ANSWER: Almost.

YOUR SECOND EXCERSIZE!

1.A cowboy rides into town on Friday, stays for three days, then leaves on Friday. How did he do it?

ANSWER: His horse's name was Friday.

2. What hefty 7 letter word can you take away 2 letters and it makes eight?

ANSWER: Weighty! Take away the W and the Y and you have the word eight.

3. Mr. and Mrs. Smith have seven daughters. If each daughter has a brother how many children do Mr. and Mrs. Smith have?

ANSWER: They have eight children.

4. There are 2 men who are hairdressers. They are the only ones in town. Everyone in town goes to them and never goes to hairdressers out of town. You decide to go to the hairdressers. The one on the left has a big bald patch in the middle of his head. The one on the right's hair is lovely and shiny with no hair out of place. So, which one do you choose, the one on the left, or the one on the right?

ANSWER: The one on the left, the hairdressers have to do each other's hair.

5.What question can never be answered yes?

ANSWER: Are you asleep?

YOUR THIRD EXCERSIZE!!!
DO NOT SCROLL FAST PLEASE....

1. What do you have to give before you can keep it?

Answer: Your Word.

2. What can you break without touching it?

Answer: A promise.

3. What is so fragile that sound can destroy it?

Answer: Silence.

4. The more you take, the more you leave behind. What are they?

Answer: Footsteps.

5. What goes up but never comes down?

Answer: Your age.

6. What's always coming but yet never arrives?

Answer: Tomorrow.

7. When I was born I was big but the older I get the smaller I am. What am I?

Answer: A candle.

8. What is greater than God, more evil than the devil, the poor have it, the rich need it and if you eat it you'll die?

Answer: Nothing.

YOUR FOURTH EXCERSIZE
PLEASE DO NOT SCROLL FAST... YOU MIGHT MISS SOMETHING...

1. I live where light is but die if light touches me. What am I?
Answer: A shadow.

2. What gets smaller when ideas grow?

Answer: A pencil.

3. What is yours to own, yet others use it more?

Answer: Your name.

4. What loses its head every morning; but gets it back every night?

Answer: A pillow.

5. What goes all around town but never comes inside?

Answer: The street.

6. What has holes but holds water?

Answer: A sponge.

7. What gets wetter as it dries?

Answer: A towel.

8. What starts with a P and ends with an E and has a thousand letters in it?

Answer: The post office.

I hoped you liked my brain teasers.
next time we will have some magic eye.

YOUR SINCERELY,
JUMANA



Blogs, Penpals...
Find Penpals (for kids)
BIZZARE BRAIN TEASERES (Others)    -    Author : Jumana - New Zealand


24934 visitors since 2010-05-20
last update : 2010-06-10

Blogs  @  Etudiants du Monde / Students of the World
Students of the World >> Blogs >> Others >> Blog #33336
Create your own blog (free)

Student jobs, Summer jobs... all over USA
Author area
Password :
Forgot password? - unpublish